03/22/13 10:14
(http://www.hsnovini.com/)

Рибарски магазин горя – разследват версия за умишлен палеж

Инцидентът с магазин на улица „Добруджа” е станал около 2:30 часа тази нощ

Магазин за рибарски принадлежности в Хасково горя тази нощ. Основната версия по която се работи е умишлен палеж. Инцидентът с магазин  на улица „Добруджа” е станал около 2:30 часа тази нощ. Минути след подадения сигнал пристига пожарна кола и още три полицейски. Бързата намеса на огнеборците е предотвратила разпространението на огъня. Търговските обекти в съседство са невредими. Магазинът е спасен от огнената стихия.   Изгорели са  рибарско принадлежности.

Магазинът е собственост на Добромир Георгиев. За пожара научил от служители на СОД. Пристигнал на място. “Казаха ми служителите на пожарната да отворя неразбитата врата. Взеха да излизат едни кълба с пушек. Оттам нататък това, което видях е отвратително.

Добромир Георгиев бе сред инициаторите, които събираха собствени средства, за да зарибяват язовир Тракиец и заявиха готовност да помагат на ИАРА – Хасково в борбата с бракониерството. Той бе и сред инициаторите, които събраха подписка за отстраняването на шефът на ИАРА в Хасково.

Собственъкът Добромир Георгиев

“Би трябвало да нямам врагове – така си мисля. Нямам задължения. На мен не ми дължат пари. Възможно е палежа да е свързан с подписката срещу ИАРА или пък накърнен бракониерски интерес. Не смея да правя предположения”, сподели собственикът на магазина.

До палежа Добромир Георгиев е нямал  проблеми с магазина. Нито заплахи пък заплахи.  Днес ще бъде направен повторен полицейски оглед на търговския обект.

Репортаж гледайте в новините на телевизия “Рекординг”.

Хасково Новини

 

 

Разбитата врата на магазина

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване