03/27/13 20:41
(http://www.klassa.bg/)

Предстоящи събития в страната за утре, 28 март

София /КРОСС/ От 10.00 часа ще се проведе заседание на Министерски съвет.

* * *
София /КРОСС/ В 10.30 часа петима младежи ще гостуват на Администрацията на президента в рамките на инициативата „Мениджър за един ден".

* * *
София /КРОСС/ От 9.00 часа в хотел Шератон, зала Роял, кметът Йорданка Фандъкова ще присъства на официалната церемония по откриването на „Мениджър за един ден" 2013.

* * *
София /КРОСС/ От 9.30 часа ще се проведе заседание на Висшия съдебен съвет.

* * *
София /КРОСС/ От 9.30 часа състав на Софийски градски съд ще гледа делото срещу Христо Монов, бивш изпълнителен директор на БДЖ ( чл. 219 от НК).

* * *
София /КРОСС/ Състав на Софийски градски съд ще гледа делото срещу Алексей Петров и други подсъдими.

* * *
София /КРОСС/ От 10.00 часа ще се проведе заседание на Столичния общински съвет.

* * *
София /КРОСС/ От 10.00 часа в хотел „Сентръл Парк", София ще се състои заключителната пресконференция по Проект „Трансфер на иновативни техники за развитието и управлението на човешките ресурси в малкия бизнес".

* * *
София /КРОСС/ От 10.00 часа в заседателната зала на ДП Национална компания „Железопътна инфраструктура" комисията за разглеждане, оценка и класиране на офертите ще отвори и оповести ценовите оферти на допуснатите участници в открита процедура за възлагане на обществена поръчка с предмет „Преустройство и саниране на приемно здание гара Пазарджик - II-ри етап".

* * *
София /КРОСС/ От 10.30 часа в Заседателна зала 1 на Софийския университет „Св. Климент Охридски" ще се състои церемония по официално подписване на договор за спонсорство между Факултета по химия и фармация и BASF.

* * *
София /КРОСС/ От 11.00 ч. в Зала „Мусала" в Интер експо център в София, бул. „Цариградско шосе" №147 посланикът на Държавата Израел Н.Пр. Шаул Камиса Раз и изпълнителният директор на Агенцията по заетостта Камелия Лозанова ще представят Спогодбата между правителството на Държавата Израел за посредничество и временна заетост на граждани на двете държави и приложението й в строителния сектор. Ще бъдат представени възможностите за живот и работа в Израел.

* * *
София /КРОСС/ В 11.00 часа, в зала "Мусала" на Интер Експо Център (бул. "Цариградско шосе" № 147) заместник-министърът на труда и социалната политика Петър Стоянов ще открие информационен ден за възможностите за работа в Израел.

* * *
София /КРОСС/ От 11.00 часа в залата на столичната книжарница и издателство "Верен" - адрес: пл. "Славейков" № 1 ще се състои конференция "Съвременни аксиологични аспекти на религията, културата и изкуството".

* * *
София /КРОСС/ От 11.00 часа в зала „Сердика" на хотел „Шератон" в София „Движение България на гражданите" ще представи предизборната си програма.

* * *
София /КРОСС/ От 11.00 часа в пресклуба на БТА Програма „Достъп до информация" (ПДИ) ще представи годишния доклад „Състоянието на достъпа до информация в България през 2012 година".

* * *
София /КРОСС/ На 28 март 2013 г. (четвъртък) в 11.30 часа в приюта на Отец Иван в Нови хан във връзка с инициативата "Направи добро" - 70 добри дела за 70-годишнината от спасението на българските евреи, представители на Организация на евреите в България "Шалом", "Американ Джоинт"-България, фондация "Роналд Лаудер" - България, 134-то СОУ "Димчо Дебелянов" с изучаване на иврит и английски, „Българска хранителна банка" и „Съвет на еврейските жени в България" ще дарят хранителни продукти и вещи от първа необходимост.

* * *
София /КРОСС/ От 12.00 часа в пресклуба на БТА Сдружение за европейско качество във висшето образование ще даде пресконференция на тема: „Политическият проект на председателя на НПСС Ангел Георгиев - продукт на олигархическите интереси на ректора на Свищовската академия Величко Адамов и ексдепутата от ГЕРБ Емил Димитров".

* * *
София /КРОСС/ От 13.00 часа в пресклуба на БТА ПП „Другата България" ще даде пресконференция на тема „ПП „ Другата България" отива на избори - как и с кого".

* * *
София /КРОСС/ В 13.30 часа в Централата на СДС на ул. „Г. С. Раковски" 134 партиите от Съюза на демократичните сили ще дадат пресконференция.

* * *
София /КРОСС/ В 13.00 часа в Министерство на образованието, младежта и науката ще се състои официалното представяне на „ръководството за един ден" като част от инициативата „Мениджър за един ден".

* * *
София /КРОСС/ От 17.30 ч. в зала „Пеша Николова" Центърът за либерални стратегии организира семинар „Стопанска (социална) България: Бъдещето през културата на миналото".

* * *
София /КРОСС/ От 18.00 часа в зала № 6 на Националния дворец на културата (вход А-3) ще се състои церемония по връчването на тазгодишните награди ЗЛАТНА МАРТЕНИЦА.

* * *
София /КРОСС/ ЧЕЗ България ще раздаде месечни стипендии на дванадесетокласници от пет професионални училища в Западна България.


* * *
Видин /КРОСС/ В 9.00 часа четирима ученици от ПГ „Проф.д-р Асен Златаров" ще присъстват на редовното заседание на Общински съвет-Видин. В 16.00 часа учениците ще се срещнат с кмета на общината Герго Гергов.

* * *
Видин /КРОСС/ От 11.00 часа в Заседателна зала 1 на Областна администрация-Видин ще се проведе заседание на Областния съвет за сътрудничество по етническите и интеграционните въпроси в област Видин.

* * *
Перник /КРОСС/ От 13.00 часа в заведение Секвоя (зад Двореца на културата) в Перник председателят на „Ред, законност и справедливост" Яне Янев ще се срещне с работодатели, бизнесмени и предприемачи от Перник.

* * *
Хасково /КРОСС/ От 11.00 часа в хотел „Ретро" в Хасково ще се проведе регионално събитие, озаглавено „Етническа и религиозна толерантност - американският опит".

* * *
Симитли /КРОСС/ От 10.00 часа в конферентната зала в сградата на Общинска администрация - град Симитли ще се състои началната конференция по проект „Грижа в дома" по схема за безвъзмездна финансова помощ BG051PO001-5.1.04 „Помощ в дома".

* * *
Созопол /КРОСС/ В 11.00 часа в гр. Созопол заместник-министърът на околната среда и водите Малина Крумова и кметът на община Созопол Панайот Рейзи ще направят първа копка по интегрирания проект за водния цикъл на гр. Созопол.

* * *
Пловдив /КРОСС/ От 16.30 часа в зала 5 на Дома на науката и техниката в Пловдив лидерът на ДСБ Иван Костов и евродепутатът от НС "Единство" Надежда Нейнски ще дадат пресконференция.

* * *
Габрово /КРОСС/ От 9.00 ч. до 12.30 часа и от 13.00 ч. до 16.30 часа в Община Габрово ще отвори врати за граждани мобилна приемна на Администрацията на Президента.

* * *
Кюстендил /КРОСС/ В 14.00 часа по време на редовната сесия на Общинския съвет-Кюстендил кметът на Община Кюстендил Петър Паунов и председателят на Общински съвет - Кюстендил Иван Андонов ще връчат почетен плакет и парична награда на стойност 500 лв. на Владислав Методиев - европейски вицешампион по борба класически стил, носител е на златния пояс "Никола Петров".


Copyright © CROSS Agency Ltd.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване