04/01/13 15:00
(http://www.hsnovini.com/)

“Нефтохимик 2010″ победи “Хасково 2012″ в последния кръг от редовния сезон

Снимка : архив

Домакините спечелиха последния си мач преди плейофите и по този начин си върнаха на Хасково за загубата по- рано през сезона. Именно момичетата на Елена Станкова нанесоха първата за сезона загуба на “Нефтохимик”.

В началото срещата бе равностойна, но в края на първата част домакините дръпнаха в резултата и поведоха с 24:16. На почивката тимът на Петко Маринов водеше с 10 точки при 44:34 . Второто полувреме отново се разви по- добре за морския тим, в резултат на което аванса им достигна 20 точки. В последната четвърт точките бяха 21:16. В крайна сметка “Нефтохимик” надви Хасково с 83:58.

За “Хасково 2012″ по 16 точки вкараха Николина Николич и Анита Тейлане, която хвана и 10 борби.

След изиграването на последните срещи плейофите са ясни. Петото място в крайното класиране на хасковлийки им отреди да се изправят срещу тима на столичния “Левски”, който завърши на четвърто място в редовния сезон. Първият мач е на 4- ти април в “Арена Армеец”, а реванша на 7- ми, в зала “Дружба”.  Играе се до две победи. При евентуален трети решителен мач, срещата ще се играе на 10- ти април в зала “Универсиада” .

Хасково Новини
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване