04/04/13 16:05
(http://www.hsnovini.com/)

Акостичното джаз трио с редица концерти през април

Димитър Русев – Мутата

Поредица от концерти ще изнесе димитровградското Акустично джаз трио и приятели. С тях музикантите ще отбележат Международния ден на джаза – 30 април.

Първият концерт е насрочен за 9 април.  По тяхна покана в Димитровград ще гостува популярния унгарски класически китарист Шандор Мещер. Концертът ще се състои от 18 часа в Дом-музей „Пеньо Пенев”. Музикантите ще гостуват и на музикалната паралелка в местното училище “Васил Левски”. Там ще проведат лектория, посветена на историята на джаза в България.

На 24 април за 4-та поредна година Акустично джаз трио ще свири на откриването на литературните дни „Южна пролет” в Хасково , а на 29 април музикантите ще изнесат концерт на в Стара Загора, съвместно с ученици и преподаватели от музикалното училище в града на лепите, в местната регионална  библиотека.

Програмата на Акостично джаз трио приключва на 30 април в Димитровград, където ще  изнесат концерт на открито заедно с гост музиканти. Събитието е насрочено за 18 часа на бул. „България” .

Репортаж гледайте в новините на телевизия “Рекординг”.

Хасково Новини

 

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване