04/09/13 15:57
(http://www.hsnovini.com/)

Водачът на листата на БСП в Хасково на среща със симпатизанти

Водачът на листата на БСП в Хасково Драгомир Стойнев ( по средата)

Среща със симпатизантите на БСП проведе тази вечер председателят на комисията по труд и социална политика в 41- то народно събрание и един от авторите на управленската програма на БСП, определен за водач на листата в област Хасково Драгомир Стойнев.

Пред препълнената с хасковските симпатизанти на партията зала Стойнев обяви управленската програма, представена днес в централата в София.

“Основните приоритети са създаването на повече работни места, създаването на условия за един по- добър живот и разбира се справянето с основния бич на българската държава, който е безработицата и мизерията. Не случайно сме в такава ситуация на предсрочни парламентарни избори, хората излязоха на улицата, защото са бедни, защото не усещат подкрепата на държавата и не виждат перспектива. БСП предлага програма базирана на българското производство, политика за по- голяма закрила на всички уязвими групи. Тук говоря и за възрастните хора, тъй като пенсионната реформа ще бъде изцяло променена”, заяви днес Драгомир Стойнев.

По неговите думи в програмата на партията е залегнало хората да се пенсионират много по- рано от определената по настоящем възраст. При спечелване на изборите от страна на БСП се предвижда и въвеждането на програма за справяне с демографския срив. Пред симпатизантите Драгомир Стойнев заяви, че програмата е насочена и към чуждестранните инвеститори в страната.

Стойнев изрази надежди, че българския гражданин вече е направил своя избор между техния кандидат за премиер Пламен Орешарски и останалите кандидати за министър- председател на република България.

Младен Желязков

Драгомир Стойнев представи управленската програма на БСП пред хасковските симпатизанти

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване