04/15/13 09:13
(http://www.klassa.bg/)

Фидосова: Грешките ни са приоритет в бъдещото управление

Кандидатът от ГЕРБ в Монтана Искра Фидосова отбеляза допуснатите грешки, чието решаване ще бъде приоритет в бъдещото управление.
Това стана по време на срещите на кандидатите за народни представители на ГЕРБ в Област Монтана Искра Фидосова, Златко Тодоров, Росен Белчев, Христо Кастрев и Ивайло Петров в селата Липен, Стубел, Николово и Крапчене.
Фидосова направи отчет за извършеното през изминалия мандат и запозна избирателите с предизборната програма на ГЕРБ, "като основните акценти бяха върху повишаването на доходите, здравеопазването, създаването на условия за качествено образование за младите хора, разкриването на работни места, инфраструктурата в региона и други".
"Хората поставяха въпроси от различно естество, касаещи както ежедневни битови проблеми, така и такива с национално значение. На всички тях бяха дадени изчерпателни отговори. Жителите на посетените населени места показаха съпричастност към темите и доказаха своето гражданско участие", се казва в официалното съобщение по повод срещите на Искра Фидосова.















БГНЕС


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване