04/29/13 14:13
(http://www.klassa.bg/)

Борисов смята, че Найденов не го е записвал

"С най-голямо удоволствие ще разбера кой идва в дома ми да разбере големите ми и малки нужди. Интересува ме кой записва в тоалетната и дали е официално или не. Ако е незаконно - искам да знам кой слага на хората в тоалетната микрофони." Това каза лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти в Пловдив, в отговор на въпрос кога ще и дали ще отиде на разпит в прокуратурата, предаде репортер на Радио "Фокус" – Пловдив. Борисов изтъкна, че се отнася към прокуратурата с уважение и истински се надява да разбере кой го подслушва.
Към журналистите Борисов каза: „Ако бях на ваше място, първо щях да защитя правото на хората, а не, когато дойдат материали от чужди разузнавателни централи, които дават и сочат имена, тези хора да не се викат". Попитан дали се съмнява, че Мирослав Найденов го е подслушвал, Борисов отговори: "Не, защото той е идвал хиляди пъти у нас". Борисов още веднъж повтори, че с удоволствие ще отиде на разпит, за да чуе кой го подслушва у дома. Бойко Борисов беше в предприятие "Биомашиностроене" в Пловдив, където се срещна с работниците.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване