Тази сутрин придвижването в столицата е истински ад

 Тази сутрин придвижването в столицата е истински ад. Десетки хиляди софиянци закъсняват за работа.
Технически проблем спря метрото в посока квартал “Младост” минути след 8 часа, видя ПИК. Проблемът е възникнал от спукана тръба на един от вагоните. Последвало разливане на течност върху релсите, която възпрепятства безопасното спиране на влаковете.
Инцидентът е станал между станциите на Националния стадион “Васил Левски” и “Жoлио Кюри”....

Продължава

Омбудсманът: Между граждани и институции се води война

Има положителни стъпки към това Касата да включи лекарствата на онокоболните в положителния списък, ще продължаваме да се борим, защото тези хора трябва да имат нормални условия за живот, заяви по БНТ омбудсманът Константин Пенчев.

Спря метрото към "Младост", хората блокирани вътре

Технически проблем спря метрото в София в посока “Младост”, а информацията е, че проблемът възникнал заради спукана тръба на един от вагоните, предаде БТВ. Последвало разливане на течност върху релсите, която възпрепятства безопасното спиране на влаковете.

Д. Михалевски от БСП призна, че има нужда от реформа в партията

Джейхан Ибрямов не отговаря на калинка. Трябва да му се даде шанс на това министерство, но много скоро ще разберем дали Ибрямов заслужава този пост, смята Михалевски.

Т. Дончева: Голям праз като ме изключат от БСП!

БСП няма за кога да се реформира! Ако искаш да премахнеш зависимостите на една партия, трябва да изгониш хората, хванати в зависимости, а това е ръководството на партията, смята Дончева.

Журналист: Сидеров злоупотребява с държавата

Г-н Волен Сидеров злоупотребява с държавата, която той си мисли, че зависи от него, заяви по НТВ координаторът на сайта NOresharski.com Николай Стайков. Като абсурд той коментира слуховете, че скандалът в Брюксел с участието на Атака бил раздухан по поръчка на Бойко Борисов.

Майки на "Опасните" се палят пред ВСС

Трима от обвиняемите вече били на свобода - Русев и Иван Митов под домашен арест, а Илиан Митов срещу 2500 лв гаранция. Останалите били зад решетките. Сред тях е и соченият за бос на групата Върбан Боксьора. “Опасните” бяха задържани през май м.г. при опит да влязат в заложна къща в кв. “Сухата река”.

Идат циганско лято и мека зима

През декември времето ще бъде по-топло от обичайното за този период на годината. През януари ще има валежи, но и тогава няма ни замрази. А март догодина щял да е по-студен.

Ангел Рашков без хонорар от "ВИП Брадър"

Ангел Рашков няма да получи възнаграждение за престоя си във "ВИП Брадър", тъй като е напуснал къщата преждевременно. Това обяви частният съдебен изпълнител от Пловдив Константин Павлов.

Стефан д-р Чолаков осъди България

Било ясно, че неговото поведение е израз на "политическа" позиция. Чолаков не е поискал обезщетение, така че този път по изключение съдебната победа над България в Страсбург ще излезе безплатна на данъкоплатците.

Страници: 1 | 2

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване