10/17/13 22:24
(http://www.klassa.bg/)

СВОБОДАТА ДА ТВОРИШ СЪС СВЕТЛИНА

На 16 октомври от 18.00 ч. в Дома на Архитекта на ул. Кракра 11 в София, ще се състои презентация на иновативния продукт i.light (светлопропусклив цимент), водена от Директор Маркетинг и продажби Салваторе Палацо и от Антонио Таркуинио от отдел Инвестиции на Девня Цимент - Gruppo Italcementi. Събитието, организирано от Регионалната Колегия на архитектите и Девня Цимент - Gruppo Italcementi, е част от програмата на Института за XIII СЕДМИЦА НА ИТАЛИАНСКИЯ ЕЗИК ПО СВЕТА (12-20 октомври 2013), която се провежда под патронажа на Президента на Република Италия и Посолството на Италия в България.

В презентацията си пред публика от експерти и любители, двамата лектори ще представят  универсалния дизайн на сглобяемия елемент от светлопропусклив цимент i.light, плод на сътрудничеството между изследователи и техници, българи и италианци и който има многобройни приложения в областта на архитектурата, инженерството, строителството, дизайна и дори в изкуството.

Салваторе Палацо е роден в Реджо Калабрия. Дипломирал се е в Университета в Месина, специалност Строителство. Има магистърска степен „Building Materials Management“ от Политехническия Университет  в Милано. От септември 2012г. е Директор Маркетинг и продажби в Девня Цимент АД и Вулкан Цимент АД -  ITC Group (Варна).


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване