10/29/13 20:12
(http://offnews.bg)

Студенти от цяла Европа подкрепиха окупацията (снимки)

Подкрепа за студентските окупации от света.

Български студенти в Лондон, Мюнхен и Милано направиха малка демонстрация в подкрепа на протестиращите си колеги в България.

Снимки на групи български студенти от различни европейски университети бяха изпратени до редакцията на OFF News.

На първата снимка се вижда входа на Ludwig Maximilians Universität в Мюнхен, а на втората се чете посланието: #Незабавна оставка #Нови парламентарни избори #За да се върнем в България

Лицата на снимката са студенти от двата големи мюнхенски университети: Technische Universität München и Ludwig Maximilians Universität. Останалите снимки са на студенти от различни университети в Лондон и Милано.

Това е нашият начин да изразим подкрепата си за студентите, окупирали Българските университети, се казва в писмото на момчетата и момичетата от Мюнхен.

Подкрепа за студентските окупации от света. Подкрепа за студентските окупации от света. Подкрепа за студентските окупации от света. Подкрепа за студентските окупации от света. Подкрепа за студентските протести. Подкрепа за студентските окупации от света.

 

 

Статията "Студенти от цяла Европа подкрепиха окупацията (снимки)" бе публикувана първо в OFFNews.bg.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване