01/30/15 20:26
(http://www.klassa.bg/)

Какво се случва, когато имате 90 дни да кажете „да” или „не” на избраника си?

 Намирането на истинската любов може да ви отведе по различни пътища - от обречени на неуспех срещи на сляпо и скъпи агенции за запознанства до необятния и несигурен свят на онлайн срещите. За група американци любовта прекосява океани и те трябва да се изправят пред последствията от „международния“ си романс. Влюбените споделят историите си във втория сезон на „90 дни до сватбата” - поредицата на TLC, която опознава света на срещите и браковете между хора от различни държави. Новите епизоди на романтичното предаване започват от 3-и февруари, вторник, от 21:00 ч.

 „90 дни до сватбата” среща зрителите с шестима чуждестранни граждани, получили визи за годеници (К-1 visa), с които пристигат в САЩ, за да заживеят със своите партньори-американци. Двойките трябва да сключат брак в рамките на 90 дни, преди визите им да изтекат. В противен случай, партньорите им ще трябва да напуснат САЩ и да се завърнат в родината си.

През този сезон ще се срещаме с Брет и Дая, които се запознават в интернет, докато Брет търси филипинка със силни семейни ценности. Двамата влюбени Челси и Ямир се запознават на концерта на никарагуанската му момчешка група „Myla Vox“. Всички двойки трябва да преодолеят езиковата бариера, културния шок и скептицизма на роднините и приятелите – всичко това само за 90 дни от момента, в който половинките стъпят на американска земя. Дали любовта между хора от различни държави е възможна? Научете дали тези двойки ще успеят да открият своя идеален брачен партньор - всеки вторник през февруари от 21:00 ч. по TLC

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване