02/28/15 09:54
(http://www.klassa.bg/)

DAYO и RAWLAND подгряват партито на The Herbaliser и RODNEY P в София

 Родната формация DAYO e бандата, която ще подгрее дългоочакваното парти The Herbaliser DJ set feat. Rodney P на 20-ти март в любимия SOFIA LIVE CLUB!

 Групата изгрява на българската музикална сцена през октомври 2014 г. и е в състав Божидар Василев (тромбон), Васил Вутев (барабани), Евден Димитров (бас) и Михаил Филипов (клавишни). Името им означава ''Радостта пристига'', а иновативният и смел поглед върху музиката, прави звученето им нетрадиционно – комбинация от хип-хоп бийтове с живи инструменти.

Силно рамо, от българска страна, ще удари и DJ Rawland, добре познат с участията си в редица столични клубове, който ще застане зад грамофоните веднага след взривяващото участие на британските звезди.

Тандемът от глас и творец, Jake Wherry и хип-хоп легендата Rodney P, обещава шеметно музикално представяне, от което ще си тръгнете с широка усмивка и изтъркани от танци подметки.

БИЛЕТИ за събитието на цена от 15 лева, могат да бъдат закупени на място в клуба и от http://eventyard.net/sofialiveclub. Цената в деня на партито ще е 20 лева.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване