02/28/15 09:36
(http://pik.bg)

Цачева: Няма договорки между ГЕРБ и ДПС

Цачева: Няма договорки между ГЕРБ и ДПС

Няма никакво задкулисие и договорки между ГЕРБ и ДПС. Голямата драма от начина, по който проектозакона за държавния дълг беше внесен от правителството и разгледан от комисиите.

Това каза пред Диана Найденова и камерите на Нова телевизия Цецка Цачева, председател на Народното събрание. Искам да гарантирам, че изказването на Владислав Горанов в парламента и обещанието му, че 2 млрд. няма да бъдат изразходвани, обърна вотът на АБВ и ДПС. Четирите парламентарни групи, които подкрепяме правителството, водим диалог и твърдо заявявам, че няма прегрупиране на силите. Ние ще издържим. В същото време не можем да забраним някой да гласува "за", когато става въпрос за национално отговорно поведение, обясни Цачева.

Позицията на Георги Първанов я приемам като факт. В парламента водим много добър диалог с колегите от АБВ. Скандалите между Волен Сидеров и Валентин Касабов при гласуването ми бяха много неприятни, разкри Цачева.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване