03/01/15 15:37
(http://pik.bg)

Депутат от ГЕРБ ще зарадва децата от ЦНСТ в Плевен

Депутат от ГЕРБ ще зарадва децата от ЦНСТ в Плевен

Народният представител от ГЕРБ Владислав Николов ще изненада утре децата от Центъра за настаняване от семеен тип в плевенския квартал „Сторгозия“, съобщават от пресцентъра на партията. Той ще им подари мартенички, а след това в 14 часа в детския кът на един от плевенските МОЛ-ове ще им разкаже за традициите на празника и ще ги запознае с легендата за баба Марта.

Николов ще насочи вниманието на малчуганите и върху най-светлата дата в българската история –Трети март –Освобождението на България. Какво се е случило на този ден, колко усилия коства на българския народ свободата, какво е значението на тази най-велика ценност за един народ - това са част от нещата, на които ще акцентира народният представител от ГЕРБ Владислав Николов.

Целта на инициативата е децата да вникнат в същността и значимостта на тези празници. За доброто настроение на малчуганите ще се погрижат аниматори. Разбира се предвидена е и почерпка./topnovini.bg

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване