03/03/15 17:46
(http://pik.bg)

Засилва се трафикът в Пловдив и областта

Засилва се трафикът в Пловдив и областта

 Засилва се трафикът в Пловдив и областта, съобщи "Фокус".

Ветровито е навсякъде.Пътищата в областта са сухи.

Няма сигнали за произшествия. Проходът Троян–Кърнаре е затворен взе още за движение на всички моторни превозни средства. Остава забраната за движение по пътя Пловдив-Ситово-Лилково, в началото на село Храбрино, където заради пропадане на пътната конструкция е забранено движението на тежкотоварни автомобили над 3.5 тона. За лекотоварните автомобили движението се отбива по обходен път.

Поради разрушена настилка затворен за движение е участък от пътя Белица-Загражден-Давидково. Затворен е все още и пътят Леново-Поройна заради наводнен участък. Обходният път е Асеновград-Тополово-Леново. 

Промените в движението по моста на бул. ''Васил Априлов'' в град Пловдив се отлагат за утре, съобщиха от ОП ''Организация и контрол на транспорта''. Там ще бъдат извършени строително-монтажни дейности по топлопровода. Двумесечното затваряне на ръкава от бул. ''Марица-юг'' към бул.''Васил Априлов'' налага промяна и в маршрутите на автобуси с номера 17 и 37.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване