02/09/10 22:54
(http://www.stancianegra.com/)

Тъй рече брат Мартин

Имаше навремето един министър в кабинета Виденов - Румен Гечев, обаче всички му викаха Гумен Речев, щото само глупости тропаше. От известно време наблюдавам изявите на младия лидер на СДС Мартин Димтров, популярен в някои среди като Мартин Еванджелиста или брат Мартин. Не бих могъл да отрека, че доста се старaе да настигне Гечев. Особено с пустия му мерак да се пробута като някакъв в правителството на Бойко, зер експертен потенциал да не ходи зян.
Подбрал съм ви тука една шарена китка от речени думи, да му се порадвате. Горко на СДС, ако този човек наистина е еманацията на управленския им капацитет. Скоро на "Раковска" някой ще трябва да дърпа шалтера.


  • Предизборни

"ГЕРБ няма да може да управлява без коалиция със СДС и ДСБ"
21.03.2009

"Според Иван Костов, ако се създаде коалиция каквато десните я виждат 45 техни депутати ще влязат в парламента и 3 евродепутати. Според Мартин Димитров, дясната коалиция ще бъде трета сила в парламента"
27.03.2009

"Синята коалиция" държи златния ключ за следващото управление на страната." 08.05.2009

"Слушам сърцето си, има синя вълна. Ще си удвоим гласовете от европейските избори Моето очакване е, че след година отново ще бъдем основната политическа сила"
8.06.09

"ГЕРБ трябва да каже ясно дали ще приеме нашата протегната ръка, това е най-важният въпрос в момента и няма никакви причини за отлагане. Ако не бъде приета, това означава, че ГЕРБ не желае да управлява България и ще остане в опозиция" 08.06.2009
(ГЕРБ спечели във всичките 26 мажоритарни района, с изключение на 5-те ДПС-крепости)

  • Следизборни

"Ще предложим наши експерти, наши професионалисти, за да бъде това управление по-силно. Ако бях аз на мястото на Бойко Борисов, никога не бих тръгнал да правя правителство на малцинството в кризисна ситуация, защото трябва да има стабилност и предвидимост през следващите четири години."
11.07.2009
(дни след като ГЕРБ печели 116 от 240 депутатски мандата)

"Фандъкова е кмет благодарение на СДС. Участието на СДС и Синята коалиция гарантира победата на първия тур. Това трябва да е ясно на всички, заяви лидерът на СДС Мартин Димитров. Имаме един от най-твърдите електорати в България, който вече 20 години гласува за нас" - каза Димитров. По думите му - било нормално след днешния избор Синята коалиция да има заместник-кмет в Столична община." 15.11.2009
(заместник-кмет от Синята коалиция няма, освен ако не броят за свой вечния Минко Герджиков, агент на ДС)


"Един самолет да му работи единият двигател и капитанът да каже - не ми трябва помощ от хора, които са ремонтирали такива самолети преди - сам ще се оправя. Вие стойте така отстрани ще се оправя. Ами ако падне самолетът, ако загинем всички пътници - обоснован ли е този риск в тежка ситуация на криза?"
30.11.2009

"СДС е пазителят на валутния борд в България и когато някой си позволи да го "клати" и да търси хиперинфлация, винаги ще реагираме. Доколко ГЕРБ се съобразява или не се съобразява с нас е проблем на ГЕРБ, но лошото е, че става и проблем на България"
" 28.01.2010

"Това за България е лоша ситуация. Съжалявам, че представители в Европарламента от България са били част от този сценарий, от който всички губим."
13.01.2010
(тук лек плонж на килимчето. Желева е не просто протеже без качества, а жертва на заговор)

"Радвам се, че Кольо Парамов си е подал оставката. Такъв специалист по хиперинфлация не ни трябва. Дано премиерът да потърси десни хора. Ако премиерът ще прави лява политика, тогава му трябват хора като Кольо Парамов." ("десни хора", тоест МЕН)
"Както са тръгнали нещата, няма да се изненадам и Жан Виденов да поканят за съветник на премиера" (както са тръгнали нещата, ще покани всеки, но не и МЕН)
02.02.2010
Публикувана на 02/09/10 22:54 http://www.stancianegra.com/2010/02/blog-post_10.html
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване