03/22/10 21:19
(http://eneya.wordpress.com/)

Ya svoboden UK – 8

Напоследък луднах покрай изпити, домашни, курсови, крайни срокове и прочие задачки.

Ами официално имам достатъчно кредити, за да завърша учебната година. Има да изкарам три изпита лятото, които вече ще играят къде ще съм на стълбичката като успех, но поне дишам малко по-леко.

Всъщност, сериозно погледнато, тези три изпита са ми доста важни, в дългосрочен план, особено ако реша да карам магистратура в Оксфорд, както ми беше оригиналната идея, но дори и да се спра на друг университет, тези резултати са си важни. Разбира се, на никой работодател няма да му пука за това, но то някак си все така се случва.

От общежитията ни звук ни стон, няколко имейла пратих за уредяване на ситуацията с парите… Нищичко. Свързах се с жената, която ми помогна да си реша ситуацията с оплакването, тя ми даде някакъв имейл, писах и там. Оказа се много навреме, защото три дни по-късно получих леко заплашително писмо от общежитията. Насметох ги, препратих им имейлите, които няколко пъти пратих, както и това към съветничката, със се последното писмо, което им пратих и ги питах защо никой не се е свързал с мен, след като точно по тази тема се опитвам да се разбера с тях от два месеца. Последва доста овчо извинение и пак се покриха някъде. Глупава работа.

Горе долу, след 6 месеца нещата се поподреждат. Дойде ми разрешителното за работа, проблемът с работата и той май е уреден, остава да си намеря жилище ( за ляото и догодина) и най-после ще имам време да се захвана с проектите, които ми висят на главата от месеци. Хората уж почиват лятото… :)

Нейсе, аз да си направя веселкото и да поздравя всички, на които им е пламнала главата от глупости, пък каквото още трябва да се върши, ще се свърши.


Филмът се казва Бумер 2 (наградка за който се сети какво значи думата)

Започвам да развивам сериозна слабост към руското кино, а комбинацията между Шнуров и Кипелов е учудващо добра.


Filed under: аз/Еneya, звук и цвят, наоколо, образование в UK, уни-то Tagged: Бумер, Кипелов, Шнуров, Я свободен, живот в чужбина, общежитие, работа, учене
Публикувана на 03/22/10 21:19 http://eneya.wordpress.com/2010/03/22/ya-svoboden-uk-8/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване