05/21/10 08:14
(http://www.kenanoff.com/blog/)

Лобизмът е вреден за вашето здраве.

Да, вече ако отидем някъде да хапнем с детето, сме престъпници. Тия депутати засега се доказват като пълни олигофрени. Разбирам че прокарват откровени бизнес интереси, но очевидно са прекалени малоумни даже да го направят елегантно и без много шум. Вместо това се препъват по няколко пъти и генерират такива очевидни недоразумения, че се налага спешно да ги прегласуват.

Ясно е че в София поне (с правилно планиране) мога да избегна задимените заведения, даже и когато съм с дете. Но явно ако отидем някъде извън града, ще сме на суха храна – иначе – или гладни, или престъпници…

Пълна гаргара, представете си хотелите и ресторантите им долу, чуждите туристи се давят в дима на пушачите по време на вечерята, а носят горе по стаите храна в салфетки на децата си. Или сватбарско тържество, кумът пуши като комин, а шаферчетата подсмърчат изгонени пред вратата на ресторанта. (коментар от Дневник).

Между другото, не става ясно кой ще наказват контролиращите, ако в заведението за пушачи влезе дете? Детето, собственика, пушачите?

А междувременно бях услужливо насочен към коментара на горкичкият Борисов, който намалил цигарите, защото в цивилизованите страни, местата за пушене били "прекалено малко". Добре че тук няма такъв проблем… Тук само акъла е прекалено малко.


| | Все още няма коментари, така че можете да сте първи!

| | Абонирайте се за нашите публикации по RSS или email

Публикувана на 05/21/10 08:14 http://feedproxy.google.com/~r/kenanoff/~3/PaUzJcGbK20/1594
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване