05/24/10 21:43
(http://psabev.blogspot.com/)

Кашон бисквити и лакомства :)

Няколко дни след нашия пост за бисквитите Анелия ни се обадиха от „Победа“ АД. И само час по-късно получихме кашонче, пълно с лакомства…


Самата пратка беше доставена лично на Биляна от едно много мило момиче – Мирена Тодорова, PR-ката на „Победа“ АД за гр. София.

И докато ние казваме „сбогом“ на диетите за известно време, вие може да прочетете придружаващото писмо:

Това е вторият път, когато споделяме положителни впечатления за продукт и след това се свързват с нас от съответната компания… Първият път се случи така с „Орбител“ в блога на Петър Събев преди четири години.

И ако първият ни пост за бисквитите „Анелия“ си беше чисто положително впечатление, то изобщо не се свеним да наречем този реклама. Напълно заслужена реклама за „Победа“ АД както за чудесните продукти, така и за факта, че си направиха труда да ни почерпят по повод поста. Браво на маркетинговия им отдел и специални поздрави както на софийския офис, така и на Меги и веселата компания на „Победа“ в Бургас, които заедно направиха изненадата толкова  неповторима! И голямо „БЛАГОДАРЯ!“.

Сега е време за нощни бисквитки с мляко… Мням-ням-ням…

А ние май ще почнем да пишем повече положителни продуктови ревюта :)

Подобни публикации


Rating: 10.0/10 (21 votes cast)


Share and Enjoy: Print this article! Digg Sphinn del.icio.us Facebook Mixx Google Bookmarks E-mail this story to a friend! LinkedIn MySpace Technorati Twitter Yahoo! Bookmarks

Публикувана на 05/24/10 21:43 http://feedproxy.google.com/~r/psabev/~3/9QDtFZuDKx0/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване