05/31/10 13:53
(http://www.gorichka.bg/)

Sofia Design Week: накрои си твоята чанта от стар болборд винил

Знаете за чантите ни.  Правим ги вече година и половина, доставя ни огромно удоволствие, подкрепяме дейността си с тях и нагледно показваме какво значи над-рециклиране (да направиш от боклук нов продукт с повишена стойност ).

Тази година имаме възможност да се включим в Sofia Design Week (за което много се радваме и благодарим, щото всичко по организацията изглежда супер, и вестника и имената, и откриването…)

1. Ще участваме в Design Shop - магазинче за книги и авторски продуктов дизайн; сред нещата ще има лампа от стари велосипедни части, ваза-сак, часовник с LED стрелки, захарница от захар и други такива супер любопитно звучащи неща.  Ние сме подготвили два нови модела, специално за 2рото издание на design week.  Магазинчето работи от 17.00 до 22.00 в двора на Академията.

2. Ще направим уоркшоп “Да скроиш чанта от билборд” пак в двора на Академията от 10.30 до 13.30,  събота, 5ти юни, защото много готини хора се свързват с нас, че чантите им харесват и търсят определени цветове, шарки и дизайн.

chanti-kroene1 така се случва кроенето :-)

за всички, които знаят как искат да изглежда тяхната чанта даваме възможност ‘направи си сам’ - винилите от нас (имаме много готини и разнообразни винили: на кока кола, от кампанията за биоразнообразие,винили от sofia architecture week, хонда и тн),

шаблоните също от нас ( за 3 различни модела),

креативността, кроенето и рязането от вас (ще имаме 2ма арт помощници, които са учили и се занимават с дизайн, ако някой има нужда от идеи и помощ).

Чантите ще са на цени  само за този уоркшоп и Sofia Design Week:

37 лв за лап топ,

did-011

30 лв за дамска чанта и

tote7

15 лева новия ни пазарски модел

pazarskaПоемаме обещанието чантата ви да е готова до седмица след като ги накроим в двора на Академията.

Там сме :-)

Публикувана на 05/31/10 13:53 http://blog.gorichka.bg/?p=1595
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване