07/03/10 11:15
(http://velqn.com/)

Ах, морето

sozopol Ах, морето

Отдавна съм загубил усет за родното черноморие, но тази гледка от Созопол винаги ме изпълва. С какво – това остава загадка.

Сега хората разправят, че интелигенцията с по-тънките портфейли и повече арт настроение се била изнесла към Синеморец, Варвара и още по на юг.

Созопол вече не ставало. За какво не става – не е ясно.

komina Ах, морето

Този комин сигурно е познат на мнозина – там беше едноименното заведение, Остава бяха млади, музиката им беше по-яка, а един път видях едни мокри хора, които твърдяха, че са доплували от Градина…

burgasko1 Ах, морето

Бургаско няма нужда от представяне. Проява на добър вкус е да пиеш бира местно производство. Е да, ама дори най-великите чешки пивоварни са собственост на южноамериканска компания, така че…

burgasko Ах, морето

Това е мечтата на всеки бираджия – една бира – няколко пъти. Имаше едно време един Бай Муцан, който направи страхотен албум. Та той пееше, че е изпил един малък литър. Егати, как го е измислил. Или другия култов лаф – отвори вратата, че съм адски озверен. Както и да е.

luxozenec3 Ах, морето

Това е гледка от с. Лозенец. Разправят, че било много яко, та отидох да видя. Да, наистина центъра е пипнат, изглежда приятно, но ако бях кмет щях да накарам всички да си измажат къщите. Курорт е това все пак…

luxozenec1 Ах, морето

Инфраструктурата на с. Лозенец е оправена на места. На места не е – и това са неприятните гледки, които туриста цар вижда.

luxozenec2 Ах, морето

Пичове – това не е сериозно, пак ще се прави Ситония, Халкидики.

Публикувана на 07/03/10 11:15 http://feedproxy.google.com/~r/velqn/~3/UPdmX3hVqsQ/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване