10/18/10 21:59
(http://semkiibonbonki.blogspot.com/)

Аз задръствам Мегафона

Любопитна за мен случайноаст е, че след постинга "Защо блогвам (посветено на Григор Гачев) получих интересн коментар от известниья блотър sulla,цитирам:
Sulla каза...

Напоследък си твърде продуктивна и задръстваш Мегафона :)

Иван Стойчев - аз такъв го знаех като състудент, а не като Иван Стамболов, ме упреква, че понеже напоследък пиша повече, "задръствам" Мегафона. В случая за мен не е толкова интересно дали това е мнение на Иван или на Каладан (който е мениджъра на Мегафона). Въпросът за мен е - каква е целта на Мегафона? Не знам... Аз не се появявах там месеци. Сега имам мисли и чувства. Не знам да има ограничения за броя постинги в Мегафона. Ако се въведат такива, надявам се да бъда надлежно уведомена, за да се съобразя с новото изискване.

Иване, знам, че звуча гадно, извинявай. Но Мегафон както е замислен и обявен не предполага никакви ограничения. Извини ме за следующия сарказъм - ама това го знаех още като не си знаел що е блог и социална мрежа.
Публикувана на 10/18/10 21:59 http://semkiibonbonki.blogspot.com/2010/10/blog-post_9173.html
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване