11/05/10 15:33
(http://peterpanayotov.blogspot.com)

На всеки 5000 жители в България се пада по една туристическа компания

На всеки 5000 жители в България се пада по една туристическа компания, каза Петър Панайотов, търговски директор TravelStoreMaker, по време на конференцията „Тенденции и иновации в туристическия бизнес”, пише profit.bg.
Според него създаването на интернет туристически портал е много по-ефективно от гледна точка на времето и възможностите на клиентите.
В рамките на конференцията бе засегната и темата за социалните мрежи. Този вид информационен канал е много полезен за осъществяването на успешен бизнес модел в сферата на туризма, коментира Николай Николаев - маркетинг стратег в социалните мрежи. Камен Захариев, експерт в оптимизирането на интернет страници, подчерта, че в динамично променящия се свят на интернет е необходимо да се акцентира на определени предимства на туристическите компании, за да е възможна конкурентноспособността им пред останалите.
Повече от 150 души от Япония, Германия, Украйна, Турция, Гърция, Канада, България и други се събраха в София, за да присъстват на конференцията.
Публикувана на 11/05/10 15:33 http://www.panayotov-blog.com/2010/11/5000.html
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване