12/17/10 08:19
(http://vasvalch.com/)

Рентгенова реклама

Сред наградените от Epica Awards определено има доста добри идеи. Днес, например, ще ви покажа колко полезен може да бъде охранителният скенер при набиране на служители. И идеята дори не включва преглеждане на анатомичните особености на кандидатите! ;)

Съществува един определен тип компании, които трябва да набират кадри в доста специализиран сектор – така е и при охранителните компании (които не се намират в България и не са стартирани през 90-те). Затова Supreme Security започват интересна директна кампания за набиране на персонал, насочена към служителите на летища – една от по-трудните сфери за охрана. В пътнически куфари са поставени метални табели с предложение за работа. Тези куфари са използвани от служители на рекламната агенция Advico Y&R, чиято работа често налага пътуване в чужбина. Въпреки че съобщението се вижда от много малко хора, те са точно тези, които трябва да го видят – охранителите. Така вниманието на тясно сегментираната аудитория се привлича по нестандартен, но високо ефективен начин. Себестойността е малка, а обхванатия процент от целевата аудиторията е значителен, тъй като служителите на агенцията са пътували през множество летища на територията на Европа.

supreme-security-job-offer

Скучно ли ти е? Попитай за работа при нас.

supreme_security_bags

Между нас да си остане, но при нас ще печелиш повече. / Откри го! С това премина първия тест за работа при нас.

Поздравления за агенцията!



Още по темата:

  1. Човешка външна реклама
  2. Реклама ли? Не, филмче!
  3. "Не, благодаря" на безплатната реклама???

Публикувана на 12/17/10 08:19 http://feedproxy.google.com/~r/vasvalch/feed/~3/SkI68-IXyZA/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване