01/04/11 07:53
(http://krokotak.com/)

Календари за 2011 (с малко закъснение:)

В магазин КРОКОТАК сме подготвили няколко шаблона за календари, които може да отпечатате  със снимки за вашите деца. Както винаги ние първо ги изпробвахме:) Трябва само да подберете подходящи снимки с добро качество за всяка страница, да ги качите в магазин КРОКОТАК и малко изчакате, докато нашите приятели от PHOTOSYNTHESIS ги подготвят и отпечатат.

Пирамидката-календар ще стои на работното ви място много дискретно, но винаги ще може да се заредите положително от усмивката на вашето дете, дори и да имате неприятности в работата. За нея ще трябва да подберете 12 снимки (приблизително с размер 10х15 см при печат), които е добре да са съобразени с различните сезони. Разгледайте внимателно всичките темплейти:)

6 листов календар – този ми е любимият ( вече е закачен и на моята стена). Стилен и детски, без “актуалните” анимациони герои, които ни преследват навсякъде ( поне мен). Също много подходящ за офис или за дома. За него ще трябва да качите 7 снимки с добро качество (приблизително 20х25 см при печат).

Еднолистовият календар е с размери 30х42 см. Той е  детски – подходящ за детска стая. Снимката ви трябва да е с добро качество за дигитален печат в размер приблизително 15х15 см.

Публикувана на 01/04/11 07:53 http://krokotak.com/2011/01/kalendari-za-2011-s-malko-zakasnenie/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване