02/13/11 09:36
(http://vasvalch.com/)

За тези, които ти се изплъзват

Утре е денят, измислен от компаниите за поздравителни картички, за да ни накарат да се чувстваме отвратително. Ако сте гледали Eternal Sunshine of the Spotless Mind, фразата ви е позната. А и е много вярна, нали?

И все пак любовта е странно животно. Винаги успява да те открие, когато най-малко очакваш – да те изненада от някой ъгъл, точно когато си мислиш, че най-накрая си се отървал от нея. Любовта продължава да бъде прекрасна, дори когато вече я няма. И няма смисъл да се опитваш да изтриеш спомените за нея, да стерилизираш сърцето си, подготвяйки го за нещо ново. Да, боли – и не е ли именно в това смисъла? Има ли загуба, има и болка. Затова можеш да запазиш спомените и да ги отглеждаш грижливо, като рози под похлупак – ако им говориш достатъчно мило, бодлите изчезват и остава само ароматът.

Любимото ми фотографско е-списание направи чудесна тема: за тези, които са ти се изплъзнали. Защото те са не по-малко важни от онези, които са до теб: научили са те на някой важен урок, помогнали са ти в тежък момент или просто са изградили заедно с теб поне един красив миг. Историите и снимките си струват.

the one who got away

Наздраве за тези, които ти се изплъзват! Виното много върви с този филм.



Още по темата:

  1. Комбинаторика
  2. Graffitti-love
  3. Бегачи на дълги разстояния

Публикувана на 02/13/11 09:36 http://feedproxy.google.com/~r/vasvalch/feed/~3/x_-czY14B68/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване