02/21/11 10:01
(http://psabev.blogspot.com/)

Две WC анкети

Стана доста време, откакто проведохме две анкети, свързани с ползването на тоалетна. Време е и да публикуваме резултатите от тях. Първата от тях дава отговор на въпроса за ползването на лаптоп в тоалетната. Оказа се, че половината от посетителите не ползват лаптоп… 17% от запитаните обаче си го ползват редовно. Също толкова нямат лаптоп (не се уточнява дали е в резултат на използването). На 13% от запитаните им се е случвало инцидентно, явно при голяма нужда (от ползване на лаптоп). Отговорът „аз никога не ходя до тоалетна“, специално селектиран за Ани, бе даден от цели 4% от запитаните, което сериозно ни замисля над това да рекламираме разхлабителни продукти в блога.

Втората анкета е малко по-сериозна – дали обществените тоалетни трябва да са безплатни. Беше провокирана от едно посещение в сладкарница „Неделя“ в Русе. Очаквано, две трети от запитаните искат безплатни тоалетни, като 51% от всички запитани считат, че поддръжката им трябва да се поеме от собственика на заведението, а 14% считат, че е редно общината да подпомага финансово заведенията, които предоставят безплатни тоалетни. Останалите, които нямат нищо против тоалетните да са платени, са готови да платят, при условие, че цената на нуждата е символична (10-20 ст.) и това е регламентирано със закон (11%). 21% от всички запитани пък биха платили и повече, стига тоалетните да са чисти и поддържани.


Rating: 10.0/10 (2 votes cast)


Сподели тази публикация:DiggFacebookGoogle BookmarksemailLinkedInMySpaceTechnoratiTwitterLiveRSSOrkutSlashdotYahoo! Buzz

Подобни публикации

Публикувана на 02/21/11 10:01 http://feedproxy.google.com/~r/psabev/~3/Hv6qfkt6swc/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване