02/23/11 08:34
(http://www.gorichka.bg/)

10 причини да дойдете на Форум Дом в събота

Понеже подозираме, че форумите, които правим са супер, в следващите десет точки ще се опитаме да ви убедим да си навиете алармата за събота сутрин и да прекараме деня заедно.

Форум Дом е в събота, 26 февруари 2011, от 10 до 18ч, в Модерен театър в София.

Регистрация (20лв за един, 30лв за двама)

1. Времето
weather

На вън ще е мокро, мрачно студено. Вътре ще е уютно, топло и весело.

2. Фоайето

bar

Опитваме се така да се погрижим за случките във фоайето, че да си заслужава пътуването само за него. Освен бар, кафене, книжарница и работилници, ще има и цяла къща, но… ще видите на място.

3. Детайлите

details

Нямаме право да издаваме, за да ви оставим пълното удоволствие от изненадата, само ще кажем, че сред нещата, които ще пренасяме в петък има: чиния с туршия, грамофон, хладилник, пердета, колело, ролки от тоалетна хартия, бормашина,  хартиена луна, къмпинг столове, четиристотин тубуса, четиристотин нотариални акта, гумени ботуши.

4. Хората

hora

Често задаван въпрос в разговори по време на форумите: “Къде ходят тези хора през останалото време?


5. Разговорите

smiling

Форумът е и за да се запознаваме с нови хора и за да разговаряме вдъхновени от приятната атмосфера. Имаше един виц, за един гъзар, който отишъл на Луната и като се върнал, приятелите го питал как е там и той казал: “Абе, нямаше много атмосфера…”. На Форум Дом ще се постараем да е точно обратното на Луната (а сме подготвили и една хартиена луна).

6. Усмивките

smeha

Обещаваме да не разказваме повече вицове, но сме убедени, че ще имате много поводи за усмивки през целия ден.

7. Безплатният обяд

sandwich

Отново ще оборим стожерите на икономиката и ще осигурим безплатен обяд за всички - здравословен фаст фууд от Джун Йошида.

8. Трудът и творчеството

В почивките във фоайето сме организирали няколко работилници, заедно с funkt, артелие и студио манги, в които с ръчен труд всеки ще може да си изработи нещо, което да си занесе у дома. От списание Абитаре пък са подготвили модерна читалня за всички любознателни.

9. Музиката

music

Харесвате ли Kottarashky?

10. Идеите

stage

Освен всичко друго, ще има сцена, на която модераторите Маги Малеева и Петър Торньов, ще посрещнат 15тина души (някои от презентациите ще са по двойки и дори тройки). Всички те, ще споделят собствени истории, идеи и много вдъхновение.

ФОРУМ ДОМ

e за да се забавляваме

регистрирайте се

Публикувана на 02/23/11 08:34 http://blog.gorichka.bg/?p=3267
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване