05/09/11 11:17
(http://www.gorichka.bg/)

Десет причини да дойдете на Форум Бизнес тази събота

Форум Бизнес ще е супер.
В това сме убедени всички, които работим по него.
В десет точки ще направим опит да убедим и вас, за да сме сигурни, че няма да го пропуснете.

Форум Бизнес е на 14 май 2011 от 10ч в Модерен театър в София.
Необходима е регистрация: 20лв за един, 30лв за двама. Регистрацията е тук.

1. Времето

Цяла седмица ще бъде есен - мокро и студено. При нас ше греят прожектори и ще е изпълнено с позитивна енергия.
sinoptik.bg
sinoptik.bg

2. Бизнес идеите

Думата “бизнес” най-често предизвиква ето такива скучно-грозни асоциации:

businessbad

А пък Форум Бизнес е за ето такива:

greengood

Планираме да ви заредим с позитивна бизнес енергия и много идеи.

3. Музиката

И този път ще има много музика. И на сцената и във фоайето. На сцената очакваме Панчо и RedOne да направят размазващ дует от перкусии и бийтбокс, а във фоайето, до бара, ще е по-пиано.

piano

4. Доброволците

Форумите ни до сега се получаваха толкова добре, благодарение на всички доброволци, които идваха да помагат. От тях ще получите подарък на входа (на родителство беше в раница, на храна в мрежичка, на дом в тубус, сега не казваме). Ще ви дадат и вратовръзка, няма нужда да си носите :-).

добра воля

5. Детайлите

Обръщаме толкова много внимание на детайлите при подготовката на всеки форум и гледаме да е направено всичко така, че дори и да не влезете в залата да слушате презентациите да си прекарате достатъчно добре и във фоайето. И този път фоайето ще е пълно с интересни неща: книжарницата и бара, пианото, червеите, дори тестове на вело-тандем и още много, които не искаме да издаваме.

детайлите са най-важното. в тях е дяволът.

6. Енергията

Енергията ще е тема на някои от презентациите, но ще я има и в безплатния обяд и в напитките на бара. Зареждаща енергия ще струи и от сцената и от приятната компания. Ще си тръгнете с чуството, че сте се хранили със супер храни цяла седмица.
Навън пък ще има колонка за зареждане на електромобили, за всеки случай. А ако имате събрани много стари батерии и се чудите къде да ги изхвърлите във фоайето ще има специален контейнер за това.

духа

7. Сцената

На всеки форум сцената е различна. Този път, домакини ще са модераторките Маги и Велислава (поздравяваме ви с техния плакат за форума). А какво ще има на сцената ще разберете като дойдете. Няма да е колело, няма да е палатка и няма да е хладилник.

сценография: Ирина

8. Усмивките

Все още се опитваме да разберем как точно се получава - след всеки форум като разглеждаме снимките и виждаме страшно много усмивки на тях. Нещо смешно ли пропускаме?

усмихвайте се повече

9. Другите

Това май всеки път го казваме, но няма как да не го повторим: на всеки от форумите има толкова много готини хора, че няма как да не си зададеш въпроса “Къде ходят тези хора през останалото време?”.

хора, къде ходите през останалото време?

10. Седалките

Седалките са много удобни, меки, тапицирани и гледат към сцената. А на сцената сме поканили дванадесет души, които са се подготвили да споделят личния си опит и преживявания в света на бизнеса. Освен тях ще има музика и видео, които да допълнят деня и да си тръгнете с чуството, че сте преживели нещо хубаво.

седалките стават и за четене на капитал light


Форум Бизнес - 14 май 2011
повече за форума

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ >>

Публикувана на 05/09/11 11:17 http://blog.gorichka.bg/?p=4012
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване