02/27/11 09:29
(http://vasvalch.com/)

Въпрос на баланс

баланс равновесиеДнес ми е просто неделно и затова реших да споделя едно видео, което е точно като за неделно мислене с кафето. Става дума за това колко често ви остава време. “За какво?” не е най-точният въпрос. За всичко. За това да подишате, за това да забележите, че навън дърветата вече са цъфнали. Време да усетите аромата на дъжд, да усетите топлината на слънцето, което си играе по бюрото ви – да, точно в този момент, когато сте затрупани с работа, е жизнено важно да намерите време за това.

Найджъл Марш го обяснява достатъчно добре, затова ще ви оставя в неговите ръце (глас?) Просто идеята да работиш на макс сега, за да имаш време за семейство/приятели/хоби/пътуване после, е доста широко разпространена. А най-логичният въпрос, който можем да си зададем, е “А кога е това “после”?!” Хората са рационални същества. Тогава защо не питаме?

Това по някакъв начин ми напомни за онази история с буркана, топките за голф, камъчетата и двете бири. Винаги се усмихвам на двете бири, когато я чуя – но често в реалността се изпаряват…

___
снимка: orangebrompton



Няма подобни постове.

Публикувана на 02/27/11 09:29 http://feedproxy.google.com/~r/vasvalch/feed/~3/SMF-7f8qAB0/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване