03/02/11 03:43
(http://mamamemi.com/)

КРАТКИ МАЙЧИНСКИ ПРОБЛЯСЪЦИ # 22 - Конкурс "Моята България"

  Миналото лято нашето мило безгрижно семейство беше изпаднало в нетипични за него терзания и страсти във връзка с избора на училище за първи клас на Криса Коконата. Тогава, макар и с известни съмнения, заедно с нея избрахме да я запишем в Кварталното училище, където беше карала предучилищен клас, близо до нас и до детската градина на Мага Пушилката.

  Сега - половин година по-късно - излязоха резултатите от общинския конкурс "Моята България" /който май се провежда навсякъде, не съм сигурна/ и се оказа, че точно нашето Квартално училище има най-много отличени ученици за града в различните раздели и възрасти на конкурса, докато за Елитното от горния ми разказ чух съвсем бегло.

  Самата Криса herself бе спечелила симпатиите на журито, което класирало нейния разказ за Патлейна на първо място в най-малката възрастова група /до втори клас, а тя сега е първи/. Разделът е 'литературна творба', която тя ми продиктува, аз набрах, а класната оформи и изпрати.

  Та така. Засега Кварталното училище води и изборът ни се потвърждава, а?

 

 

                         На заден план: Кметът-Слънце на гр. Варна, връчил наградите

 

Публикувана на 03/02/11 03:43 http://mamamemi.com/index.php?op=ViewArticle&articleId=7970
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване