03/18/11 11:10
(http://www.gorichka.bg/)

Новата ни инициатива: МИКСЕР - бар, музика и презентации

mixerfbВъодушевени от подкрепата, която получихме за форумите, решихме да продължим да събираме позитивната енергия по-често. Избрахме името МИКСЕР за да започнем серия от вечерни събития, които да се случват в готин клуб, с приятна музика, добри бармани, много настроение и прекрасна компания. А една малка част от вечерта ще отделим на няколко кратки презентации от специални гости по темите, които ни вълнуват. Вратите отварят в 19ч, след работа, интересната част ще започне малко след 20ч, а след това ще можете да прекарате часове в разговори, запознанства или танци.

Първият МИКСЕР е вече официално в програмата. Запишете си: 12 април 2011 година. Ще е на тема мобилност, с презентации от Апостол Дянков (БАЕПС), Теодор Василев (Велоеволюция) и Better Place. Модератор отново ще е Маги Малеева.

Входът е безплатен, но ще ви е необходима регистрация в сайта ни (ще започне следващата седмица), за да спазим капацитета на клуба.

Много сме благодарни на Рено-Нисан за доверието в една чисто нова инициатива, на клуб Culture Beat за готовността, с която ни приеха, на Fontan2 за дизайна и на Нели за помощта. Надяваме се, че Миксер да стане една от най-приятните и успешни инициативи, които сме поемали.

МИКСЕР от Горичка във Facebook

Публикувана на 03/18/11 11:10 http://blog.gorichka.bg/?p=3410
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване