04/08/11 07:22
(http://nname.org/)

Нет Бирата , нет проблема

Не обичам да съм мрънкало, но припомням, че само допреди месец страната се тресеше от грандиозни скандали. Бойко и Първанов бяха записани на лента как търгуват с един мафиот, който поне от 10 години насам предпочиташе да плаща подкупи, вместо да си плати акциза върху производството. Мишо Бирата, за по-удобно, тази седмица умря. Цветанов пък само за няколко години в Общината се беше облажил с 2-3 апартамента, построени на общинска земя от фирма на ДПС.

Вярно, Боко е на път да подпише за Белене, което ще ни коства поне още милиард лева, преди окончателно да се забатачи проекта. Но може ли днешната грандиозна излагация да замести вчерашната грандиозна излагация и всичко да остане без никакви последствия? Колко памет има “публичното пространство”, 1 Mb? Ако създаваш достатъчно шум, можеш ли тотално да заблудиш и объркаш всички?

Бойко превзе всички видове власт, като си назначи PR екип от 6 човека да бълват добри неща за него по вестниците. После подкрепи образа с телевизия, с постоянни кратки изявления и няколко интервюта. Вярно, патологичен лъжец е, добре импровизира, но толкова ли сме евтини? Има дела, има и думи, лесно е да направиш разликата.

Публикувана на 04/08/11 07:22 http://feedproxy.google.com/~r/nname/~3/01nL_RZ-_xY/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване