04/08/11 14:54
(http://desnite.eu/)

По-добре война, отколкото лош мир

Две седмици репетирахме интензивно и после с група „Магистри” прекарахме дни наред в студио, записвайки новия албум. Сготвихме виртуозна манджа с ехо от Лед Цепелин, Пинк Флойд, Сантана и дори Депеш мод. После сгънахме такъмите и накрая, по тъмно се прибрах. И пуснах късните ТВ новини.

И разбрах, че докато съм се занимавал с музика моето мило Отечество е било продадено на руснаците. Не само продадено, но опаковано в красива опаковка и вързано с панделка. Някакъв си чиновнико-агент, с мустаци по мода „Шесто” от 80-те години, бил подписал легендарния Протокол 12, по силата на който ставаме васални на Русия по линия на АЕЦ-Белене. А Трайков получил второ предупреждение от премиера. Защото бил против въпросния мустакат агент да подписва най-важния държавен акт в новата ни история.

Първото предупреждение го помним – когато Трайков отново се изправи срещу руската агентура в защита на българския интерес, сблъсквайки се с Лукойл. Тогава, премиерът – комуто е поверено да пази националните интереси – излезе в подкрепа на шефа на Лукойл Валентин Златев. Който пък Златев, освен че в качеството си на Лукойл си е инструмент на руските енергийни интереси, се оказа и консултант на руснаците по АЕЦ-Белене. А значи – злостен противник на българските интереси, работещ директно против България по линия на Кремъл.

Е, сега пък премиерът отново застана на страната на руските интереси, които са напълно противоположни и враждебни на българските.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване