04/22/11 18:46
(http://www.azcheta.com/)

Зимата иде


Туко що си пуснах първия епизод на сериала, направен по "Игра на тронове"... за четвърти път. Добре де, може би за пети. Не съм сигурна. По дяволите, толкова време го чаках! Разбира се, не чак толкова, колко всички очакваме петата книга, но живот и здраве, до края на годината може и да я имаме на български. 

Да се върнем на сериала. Отначало изобщо не бях ентусиазирана. Как може Мартин да ми се разкарва из Ирландия, да се налива с бири и да снима глупости, вместо да си седне на четирибуквието и да напише проклетия "Танц със дракони"?!... После обявиха, че Шон Бийн ще играе Едард Старк и болното ми от фенщина сърце се размекна. 

А след това пуснаха първия трейлър, онзи с гарваните... и това беше! Любов от пръв поглед! Гледала съм всички възможни трейлъри и тийзъри, а когато HBO започнаха наистина масирания рекламен спам, просто се побърках. Мога да се закълна, че съм сънувала този сериал! 

Oще откриващите сцени... Валът! Не ме бива да пиша за филми - аз просто знам дали са ми харесали или не... Но тук има нещо много повече.

Ако сте от die hard феновете на Мартин няма да се разочаровате - абсолютно всичко е пипнато толкова перфектно... от Лед, меча на Нед Старк, до брошките с форма на дракон на роклята на Денерис... Всъщност няма да направите разлика между сценария и книгата - репликите на героите са идентични. 

Да, знам какво ще се случи с повечето от героите, знам кой ще умре, кой ще бъде предаден, кой ще рискува всичко и ще загуби, но това не ме спира... няма да спре и вас.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване