06/08/11 13:55
(http://blog.marudina.net/)

Sting’s concert stinks!*

TicketPro, Sofia Music Enterprises (SME), и VIP Security дружно се погрижиха да не усетя нищо позитивно на концерта вчера! Бях си купила билет за 150 лв още през февруари за да си осигуря добро място - 5ти сектор, 1во място до централната пътека в седящите места на терена, като секторът бе разположен пред пулта за управление с цел да не ми пречи на гледката. На място обаче видяхме, че всъщност пултът е наместен точно между пети и шести сектор вместо между следващите два по-задни сектора. В следствие на това аз не бях на централната пътека срещу центъра на сцената, а доста вляво.

Може би щях да преглътна това. Но … от началото, до самия край, бях оградена от правостоящи. Играх си на пъдар няколко пъти - да напомням на наредилите се пред мен, че не съм платила да гледам тях. Потърсихме охраната. Този до пулта обясни, че пази само пулта и не сме му в сектора. След което се скри. Друг едвам намерих! Трябваше да ида назад чак на края на секторите за седящи на терена за да се добера до двама, които контролираха входа към тази зона. Човекът вдигна рамене : “Аз как да ги накарам да седнат? Сигурно си търсят местата”. Реално на терена при седалките нямаше никакви охранители. Как не ги намериха тези места през цялото време! Но не са виновни - тарикати има навсякъде. За това и всяко стадо има нужда от овчарски кучета и като ги няма става хаос. Аз съм си платила за да ми осигурят определена емоция и да не позволяват на другите да ми пречат. Но това не бе изпълнено. Била съм на достатъчно концерти. И друг път съм била седяща на терена. За пример давам концерта на Сър Елтън Джон - оставиха правостоящите да повдигнат духа на изпълнителите за една-две песни, след което излязоха едни едри охранители и за минута изчистиха пътеките и всички си седнаха кротко по местата. Станахме прави всички дружно чак накрая за да аплодираме последните изпълнения.

Мисля да си искам парите обратно.

*В превод: Концертът на Стинг вони!

Публикувана на 06/08/11 13:55 http://blog.marudina.net/?p=842
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване