06/09/11 13:07
(http://sandolino.blogspot.com/)

МАЧЪТ ГЪРЦИЯ-БЪЛГАРИЯ ЗАВЪРШИ 7:1

Без заплаха за живота му, без бой или някакъв шантаж Бойко Борисов си призна абсолютно самичък и с присъщата му наивна доброта, че БЕЗ НЕГО БЪЛГАРИЯ Е ЩЯЛА ДА ЗАПРИЛИЧА НА ГЪРЦИЯ!!!

Не, не го разбирайте погрешно - Бойко Борисов иска да каже, че в Гърция са го закъсали, а при нас животът е песен.

А ние пък ще се възползваме от случая и ще допълним, че вместо на Гърция родината ни прилича на Сомалия след 10 поредни години суша, нашествие на скакалци и мор по добитъка.
Бойко употребява подобни двуяки изявления така, че всеки да си ги изтълкува както му харесва, и с цел да отвлече общественото внимание от тъжната истина. Да, за жалост ние сме на светлинни години зад Гърция и би било нагло, долно и подло да се правим на "голямата работа", когато един поглед върху елементарната статистика е достатъчен, за да си изясним положението. А то е : в началото на 2011 г. минималната месечна работна заплата в "закъсалата" Гърция е 862,82 евро, докато в България тя е 122,71, т.е. НЕЩАСТНИТЕ ГЪРЦИ ПЕЧЕЛЯТ СЕДЕМ ПЪТИ ПОВЕЧЕ ОТ ЩАСТЛИВИТЕ БЪЛГАРИ.

И понеже сме го подкарали на статистики, та можем да сравним и брутния продукт на двете държави : 329,924 милиарда долара за Гърция, 48,722 милиарда долара за България, т.е. и в това отношение Гърция води 7:1.
Или с други думи казано, при положение, че годишната минимална заплата в България е 3908 долара, господин премиерът би трябвало да ни сравни по-скоро със Суринам, където един суринамец печели годишно поне 3998 долара, отколкото с "гиганти" от рода на Гърция.
Благодарим ти, г-н премиер, че си достатъчно суров и коравосърдечен, за да ни напомняш непрекъснато и с подобаващата доза цинизъм докъде докара България.

А вие, драги избиратели, на това ли му викахте „силна ръка”? Хайде, моля, следващия път опитайде да гласувате за „силен ум” и "добро възпитание"!

...


Публикувана на 06/09/11 13:07 http://sandolino.blogspot.com/2011/06/71.html
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване