09/26/11 11:24
(http://www.azcheta.com/)

0би4а6 ли да пи6е6 грамотно?

0би4а6 ли да пи6е6 грамотно? Да? И ние. И блогът на една книга. И М-Тел. И сега тази твоя любов ще бъде наградена с електронен четец и участие в е-книга. Проектът на мобилния оператор "Блогът на една книга" организира конкурса „Оби4ам да пи6а грамотно?” и наградите наистина си струват..

Желаещите да грабнат наградата трябва да изпратят своите разкази и есета на адрес е.knigata@gmail.com. Текстовете ще бъдат публикувани на blog-na-edna-kniga.blogspot.com, а гласуването за избор на победител ще е възможно в рамките на една седмица между 17 и 24 октомври 2011 година. Голямата награда в конкурса „Оби4ам да пи6а грамотно?” е електронен четец за книги, а десетте творби, събрали най-много гласове в блога, ще бъдат издадени в специална електронна книга. В конкурса могат да участват всички желаещи на възраст над 14 години, а пълните условия за участие можете да прочетете тук.

Идеята за „Блогът на една книга” спечели риалити PR конкурса на Българското дружество за връзки с обществеността „М-Tel PR Challenge” в началото на май. Кампанията включва и поставянето на екологични „графити” на ключови локации в София, както и организирането на събитие „Моят любим цитат е...”, където всеки ще може да напише своя любим цитат от книга на големи винили в центъра на столицата.

С конкурса М-Тел стартира нова инициатива за популяризиране на четенето сред младите, с която цели да ги предизвика да покажат знанията си по български език.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване