10/06/11 10:47
(http://www.bivol.bg/)

Защо лъжете госпожо съдия?

yaneva

Имате ли адрес на морето?

Владимира Янева: Не, нямам адрес на морето.

Има ли дело срещу Вас от мебелна фирма?

Владимира Янева: Да имах дело с мебелна фирма, която го изгуби.

Твърди се, че по това дело не са успели да ви призоват, защото се оказало, че сте адресно регистрирана някъде в община Каварна.

Владимира Янева: Няма такова нещо. Те идваха на новия адрес, на които живея, и много добре знае, къде е адресът...

bTV Тази Сутрин, 06.10.2011

Наскоро Биволъ разказа, че председателката на СГС Владимира Янева има адресна регистрация на морето - в каварненското село Топола. Биволъ се позова на официални документи - справка за настоящ адрес издадена от СДВР, както и други документи. Днес в ефира на bTV председателят на СГС Владимира Янева категорично отрече, че има адресна регистрация на морето, както и че е имало неуспешен опит да бъде призована там. Ето защо отново публикуваме справката за настоящ адрес, както и призовката, с която Софийският районен съд я призовава в с. Топола, където кметът се подписва, че няма такова лице и адрес.

Според Кодекса за етично поведение на българските магистрати, магистратът трябва да бъде честен, коректен и учтив, както в работата си, така и в личния си живот и да се отнася с уважение към хората като съблюдава техните права и свободи. Ето защо Биволъ ще изпрати сигнал до Комисията за професионална етика и борба с корупцията към ВСС, която би трябвало да прецени дали е редно един магистрат да лъже или не.

prizovka-yaneva

Публикувана на 10/06/11 10:47 http://www.bivol.bg/yanevatopolaprizovka.html
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване