10/24/11 01:45
(http://www.gorichka.bg/)

14-то издание на Дарителската програма на Мото-Пфое

moto-pfohe


Началото на програмата е поставено през 1996 г. с международната тогава инициатива „Европейски награди Хенри Форд за опазване на природното и културно наследство”, осъществявана с подкрепата на ЮНЕСКО и Съвета на Европа. От 2001 г. програмата се провежда под патронажа на Ford Motor Company, а от 2005 г. досега продължава съществуването си изцяло при финансирането и организация от Мото-Пфое ЕООД.

По-рано този месец стартира нейното 14-ото поредно издание. До 18 ноември 2011 г. Мото-Пфое приема неограничен брой проекти – индивидуални или колективни – които допринасят за екологичното равновесие у нас, за съхранението на ценностите в културната ни съкровищница и обогатяването на социалния живот в страната. Важно условие за кандидатстване по програмата е проектът да е в процес на реализация към момента на подаване на документите. Не се допускат такива в идейна фаза, както и вече приключили инициативи. Могат да се включат още детски и младежки проекти, чиито автори са на възраст до 18 години и се осъществяват под ръководството на пълнолетни лица

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване