11/11/11 08:45
(http://www.azcheta.com/)

Биографията на Стив Джобс идва у нас за Коледа

Страхотен коледен подарък за всички технологични фенове и почитатели на продуктите на Apple са подготвили СофтПрес. Издателството е закупило правата и вече превежда официалната история на Стив Джобс, написана от биографа Уолтър Айзъксън.

"Стив Джобс: Единствената официална биография на основателя на Apple" излиза на български на 19 декември и съвсем скоро ще може да бъде поръчана предварително и на www.knigazateb.com. Англоезичното издание на книгата първоначално бе планирано за края на ноември, но след смъртта на Джобс на 6 октомври бе изтеглено с месец напред.

Уолтър Айзъксън, който е автор и на успешни биографични книги за Алберт Айнщайн, Хенри Кисинджър и Бенджамин Франклин, започва работа по биографията по настояване на самия Джобс. Резултатът е красноречив - само през първата седмица бяха продадени близо 400 хиляди копия по целия свят.

Вижте и трейлъра на българското издание на официалната биография на Стив Джобс:

Прочетете и ревюто на iЛидерът, една от неофициалните биографии на Стив Джобс, която се превърна в един от големите бестселъри на "Книга за теб".

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване