11/18/11 18:06
(http://www.gorichka.bg/)

Форум Промяна: Юлиан Попов за въглеродната независимост

юлиан_поповЮлиан е журналист, писател и социален предприемач. Един от създателите на Нов Български Университет и член на настоятелството на Американския Университет. Той също така заема постовете председател на борда на Българско училище за политика „Димитър Паница” и председател на фондация „Елизабет Костова“. Юлиан живее в Лондон и пътува често до Косово, Кайро, Тунис, Стара Загора, Париж, Брюксел, Троян и Амстердам. Автор е на романа „Островът на Мъглите” и множество статии. Създал е първия български политически блог. Навремето се е увличал по руския абсурдизъм и така внесъл в България творчеството на автори като Даниил Хармс. Съветник е на Европейската климатична фондация. Обича планините и морето - лодките и ските. _________________________________________________________________________________

Първото, което бих променил в България, ако имах неограничени  възможности е …
Ще забраня много неща: сутрешните информационни блокове, рекламите по пътищата, музиката в ресторантите и кафенетата, високите сгради, които пречат на планинските гледки, умалителните имена, изразът на 100 процента”, достъпа до Интернет и мобилни телефони от 6 до 7 вечерта, хора, които не знаят къде се слага пълен член да работят в държавната администрация.

В себе си бих променил …
Бих научил арабски, но няма да стане.

Едно нещо, което не трябва да се променя е …
Регионалните акценти.

На Форум Промяна ще говоря за …
Въглеродната независимост.
______________________________________________________________________

Форум Промяна е на 26 ноември, събота в Модерен театър, София. Запазате вашето място ТУК

Публикувана на 11/18/11 18:06 http://blog.gorichka.bg/?p=5856
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване