12/04/11 21:12
(http://psabev.blogspot.com/)

За салфетките и малките неща…

Имате ли бебе вкъщи, трябват ви и салфетки… Вярвайте ни, понякога трябва да се реагира изключително бързо (който е родител – знае!) и поради тази причина имаме няколко кутии, разположени на стратегически места (по 2-3 за всяка стая).

Много ни допадат „кубчетата“ с животни („Soft Animal Collection“), произвеждани от „ИПКО“ ООД. Произведени са в България, стоят добре, дърпат се лесно и на всичкото отгоре ушите, устата и опашките на животните могат да се отделят.

Сетили са се и за още нещо – когато салфетките са на привършване, по последните няколко има цветна предупредителна лента! Дотук – чудесно. Само че лентата беше боядисана в червен цвят и можете да си представите как си изкарахме акъла първия път, когато вдигнахме салфетката от носа на Вики и видяхме кърваво червената следа по салфетката.

Писахме на фирмата и точно три дни след това ни се обадиха, за да ни благодарят за мнението, както и да ни кажат, че вече са взели мерки. Дори ни изпратиха мостри със сменения цвят. Сега лентите са в зелено, така че оттук нататък само марсианците ще се шашкат… ;-)

Ето една кутийка от старите и една – от новите:

Понякога малките неща имат голямо значение.

А ние силно се надяваме, че все повече фирми ще са като тази – ще вслушват в мнението на клиентите си и ще реагират толкова бързо и адекватно!

 



Подобни публикации

Публикувана на 12/04/11 21:12 http://feedproxy.google.com/~r/psabev/~3/AQfStciJkM4/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване