12/04/11 21:30
(http://www.kulinarno-joana.com/)

Коледна работилница по сладкарство

Поредната работилница по сладкарство е посветена на Коледа.  Подготвила съм няколко предложения за коледни десерти съставени изцяло от растителни продукти, както и идеи, и техники от алтернативното сладкарство.

Темите, които ще обсъждаме на курса влючват алтернативните подсладите, кафявата захар, пълнозърнестите брашна от Слънце Луна и приложението им в домашни десерти. Ще покажа как лесно може да си приготвим шоколадови бонбони у дома и ще научите как да работите с шоколад. Ще ви разкажа повече за традиционните коледни десерти по света и ще обсъдим идеи за техни алтернативи с пълнозърнесто брашно и кафява захар.

Рецептите, които създадох не са показвани досега. От основните методи по изготвянето на тези десерти може да се вземат идеи за нови. Ще дам предложения и всеки ще може да развихри своето въображение според предпочитанията си.

Ето и накратко какво ще приготвя в работилницата:

Коледен веган фруктов кейк с пълнозърнесто брашно и кафява захар. Декорация от веган марципан (ще покажа как да си го приготвите у дома), оцветен с натурални бои.

Веган сурово коледно пънче и суров шоколадов крем.

Сурови коледни сладки и шоколадови бонбони.

Отново сме подготвили книжки с подробните рецепти и подаръци от Слънце Луна и Кулинарно - в кухнята с Йоана.

Курсът е за начинаещи, любители или професионалисти, които се интересуват от веган и сурово сладкарство. За всички, които обичат да приготвят храната за себе си и своето семейство.

Кога и къде?

Ще се съберем на 17 декември (събота) в работилницата на ул. Вежен 12А, кв. Лозенец. Курсът продължава от 9 до 17 часа с включен вегетариански обяд от ресторанта на Слънце Луна и кафе паузи със сладкиши приготвени от мен.

Как да се запиша?

За записване и повече информация посети тази страница.

Плащането може да се извърши и с банков превод, за номер на сметка и повече информация ми пиши на joana@kulinarno-joana.com. Групата за работилницата е ограничена до 8 места, побързай!





Кулинарно - в кухнята с Йоана Коледна работилница по сладкарство от Йоана Петрова - Кулинарно
За още публикации, прочети съдържанието на блога или разгледай мозайката от снимки.
Публикувана на 12/04/11 21:30 http://feedproxy.google.com/~r/kulinarno-joana/feed/~3/ENnEXUP_78Y/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване