12/10/11 19:04
(http://www.gorichka.bg/)

От Миксер 3 „Доброволчество”: видео с презентациите

mixer-logo-web
Третият по ред Миксер беше на 25 октомври. Този път мястото беше +ТОВА, а темата GET YOUR HANDS DIRTY: Доброволчество. Всичко беше тип-топ - мястото пълно с хора, които по всичко личи, че прекараха страхотно с хубава музика и добро настроение. Снимки от вечерта сме сложили: тук. За случая поканихме четирима специални гости, които ни разказаха за преживяванията си като доброволци и идеите, зад които те стоят.

. . .

Яна Бюрер Тавание е активист и журналист, а Алек Андеев е анализатор в инвестиционен фонд. Двамата заедно създават timeheroes.org сайт, в който са събрани на едно място всички възможности за доброволство в близките дни от даден момент. Така всеки посетител на timeheroes може да си избере и да се запише за една или повече инициативи. В презентацията си от те Миксер разказват защо има нужда от герои.

Стани герой! www.timeheroes.org from горичка on Vimeo.

Александър Петров е участвал в създаването на няколко от първите български Интернет страници. От миналата година е зает с работата около първия български сайт за електронни книги и списания Библио.бг. На Миксер 3 Александър говори за спомените си от едно доброволческо лято на солниците до Бургас.

Александър Петров, горд доброволец from горичка on Vimeo.

Делчо Делчев е част екипа на Сдружение “Трансформатори”. Като докторант в Института за Изследване на Изкуствата - БАН, той проучва възможността панелните комплекси да имат зелено и красиво бъдеще, а в презентацията си разказва за проекта ТАБЛОid в района на Панчарево и работата на доброволците по преобразяването на едно западнало и мръсно място, близо до София.

Делчо Делчев от Трансформатори и ТАБЛОID-ното доброволчество from горичка on Vimeo.


Публикувана на 12/10/11 19:04 http://blog.gorichka.bg/?p=6230
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване