01/16/12 16:41
(http://milenafuchedjieva.blogspot.com/)

Махалото на Фуко – отзиви от едно интервю на Милена Фучеджиева със Силвестър Сталоун


(Бел. автора – запознанството ми със Силвестър Сталоун беше осъщественолично от Умберто Еко при гостуването ми в седмичния обзор за култура на Умбертопо „Дарик“ радио)
Силвестър Сталоун, който миналата седмица беше тук на турнир по канадска борба придружаванот новото му гадже Ан Болейн, се оказа невероятен ерудит и събеседник. Анпристигна с чисто нова глава пришита й обратно от най-добрия пластичен хирург всвета д-р Тренчев. Докторът наскоро се отказа от профсъюзите, защото откри тозисвой невероятен талант да пришива обратно отсечени глави, както и да приземяваотлетели в стратосферата жени поради дефектно раздуване на гръдни или устни импланти.
Ан е изключително чаровна актриса, която Холивуд определено подценявадавайки й една и съща роля вече в няколко продукции. Все й режат главата, защотовсе не успява да роди престолонаследник на кралят на Лос Анджелис. Вече третипът ражда дете с бележка в ръката на която някой е задраскал „Парис Хилтън“ инаписал отдолу „Андреа“.
В предаването Силвестър сподели щастието си първо заради новата семиотична книга,която пишат двамата с Умберто Еко, и второ, защото Ан спечели турнира без да сеспука нито един шев на врата й от напрежение. 
По случай спечелената от Ан Болейн титла, лично Бойко Борисов покани Слай, Умберто,Ан, и мен като нейно пресаташе, на нещо, което никога не бях виждала дори и повреме на двайсет годишната си емиграция в Папуа Нова Гвинея. Върнах се от тамот любов към Родината, но си донесох едно дългокосместо свръхинтелигентно дивопрасе, което ми бере ягодите на село когато не чете книгите на Умберто. Както ида е. Това са лични работи.
Силвестър Сталоун, Умберто, Ан Болейн и аз, се озовахме на надбягване сохлюви организирано лично от ББ. Вече сме 5ти ден там откъдето и пиша тозирепортаж. Един охлюв категорично поведе с 5 сантиметра в последните 38 часа. Състезателитесе намират на цял метър и 43 сантиметра от старта, който започва на магистрала „Тракия“и завършва пак там.  
Аз заложих на охлюв, който има стратегическо мислене и си пести енергията. Сегаможе да не е пръв, но той ще победи, въпреки, че охлювът на Борисов води вмомента. Засега ще оставим Бойко да се заблуждава, че неговият ще е най-бърз. Всепак вече е само министър на културата, и след няколко мандата катоминистър-председател, вече посвикна, че понякога охлювът му може и да губинадбягвания.
Всичко това няма грам значение, защото така или иначе после ще ги изядем счесън.
Обаче много неприятно ми стана, че Слай мрази българите. Мрази ни, дазнаете! Каза ми, че няма никаква Мистерия на българските гласове, а била Мистериятана италианските глухонеми, които вдигат щанги. Това, което се чувало, не билоистина, никой не пеел. Това било лъжа с която са ни мамили всички правителстваот Аспарух насам. Стотици години ние се радваме на песните, а всъщност това е пърденена глухонеми италианци. Това обаче не може да се обсъжда в пресата, нито никъдедругаде. Политически некоректно е дори да се споменава, че пеенето е пърдене, защототова е единствения звук, който онеправданите от природата италианци могат даиздават.
И „Руфинка“ не е име на българка, а на паста със сос болонезе от СевернаИталия.
Според Слай, този гаден италианец дошъл тук да ни оплюва, ние сме измислилисамо външния клозет, а не компютъра. Всичко, което ни изглежда красиво, тойказа, че понеже сме българи, не можем да разберем, че е дълбоко грозно и отвратително.
Българките били по-грозни от гъркините, по-тъпи от еврейките, по големикурви от рускините и по-подли от шумерките. А шумерките са известни с тяхнатаподлост. Камъкът в Розета го доказва неоспоримо, въпреки, че Слай каза, че итакъв камък няма. Има само някаква Розета от Карлово, която успяла да излъженегов приятел италианец да купи земя в България. Розета се оказала любовница наЗалентин Влатев, а земята пък, собственост на „Лукял“, който притежавал доринебето и звездите над тази плодородна, добруджанска шир. Всичко се оказало обикновенапирамида заради която приятелят на Слай фалирал и сега живее в ромското гето вСливен. Слай изобщо няма високо мнение за българките, обаче за българите простое ужасно. Досрамя ме, че не съм англичанка, и че никога няма да бъда. От товапо-голям срам не мога да изпитам.
Българите просто не съществуват! Няма такива мъже от такова малцинство!Слай каза, че знае от изключително информирани масонски източници, че всичкибългари са били източени през офшорка на северния полюс , където Путин лично еосновал каторжническа република наречена „Робска България“. И тези мъже, коитовиждам всеки ден на улицата са виртуална реалност, никой от тях не е тук,съответно и децата ни не били истински! Дете създадено от българка и виртуаленбългарин не било човек, а четириизмерен глист с човешка форма. И всъщност наизборите гласували само глисти и всички български министър-председатели не билихора, а виртуална ЛЪЖА.
Е, разбрах едно-единствено успокоително нещо от този разговор – има един-единственреален мъж в България и той е новият ни министър на културата Бойко Борисов. Напоследните избори глистите решили, че е време с Вежди Рашидов да си разменятместата.
Според Слай други истински българи няма. Аз също не съществувам, и той отсъчувствие ми сподели тези неща за да престана да се заблуждавам, че ме има. Отжал към мен ми го каза, а аз ви предавам новината.
Не се ядосвайте, защото не съществувате. Заобичайте се такива, каквито несте. Аз явно го умея щом пиша тези редове.
Благодаря за вниманието.
Публикувана на 01/16/12 16:41 http://milenafuchedjieva.blogspot.com/2012/01/blog-post_9608.html
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване