02/20/12 00:49
(http://milenafuchedjieva.blogspot.com/)

това, което се случва само на мен

лежа и пъшкам в санта моника, лос анджелис, отровена от кебапчета. просто не е истина. да пътуваш 10000 мили за да се отровиш жестоко със собственоръчно направени кебапчета:) един мой приятел, винаги си поисква да му сготвя нещо. този път си поиска кебапчета... 
но това има и друга страна. повръщах страшно много и мисля, че повърнах и неща, които заслужаваха повръщане. организмът ми направи силов детокс, който аз нямаше да направя от прекалено разглезване, мързел, и свикване с това, че животът тече по един определен начин, в една определена тоналност, в няколко определени коловоза.
когато от тялото ти започнат да излизат неконтролируемо неща, значи някаква бактерия се е заела буквално да ти свърши мръсната работа. благодаря, бактерио. сега всичко ме боли, горя от температура, но балконската врата е отворена широко, от нея виждам цъфтящ БАОБАБ, зад него е океана, въздухът ухае на море и цветя, слънцето е най-прекрасното калифорнийско слънце топлещо на 25 градуса, и животът е красив. е, и малко тъжен, но това си е част от красотата му. 
започвам да чета мариан уилиямсън - ню ейдж гуру от лос анджелис, жена, която винаги съм харесвала, по холивудски смахната и интелигентна. "завръщане към любовта" - огромен бестселър на уилиямсън.
под нея е книгата на матрьона распутина за баща й, а под нея е умберто еко. 
снощи докато пътувахме по празния среднощен фрийуей почувствах уникално спокойствие. спокойствието може да бъде сексуално - това открих снощи. толкова спокойно, колкото хубав секс.


p.s.: всъщност изобщо не съм сигурна, че съм се отровила от кебапчетатата. мисля, че съм отровена от думи - мои и чужди. болна от думи, боли ме цялото тяло от тях, мозъкът ми е възпален. 
искам някой да ми каже само няколко думи, тихо, с любов. като вкусът на парченце препечен хляб когато си изповръщал червата си. 
Публикувана на 02/20/12 00:49 http://milenafuchedjieva.blogspot.com/2012/02/blog-post_19.html
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване