02/28/12 21:00
(http://eneya.wordpress.com/)

BAA! Нарисувай ми овца :)

Моето другарче М., което вече съм споменава, в момента участва в един конкурс и по-долу съм пуснала линк към анимацията, която той е направил. Хвърлете едно око и ако ви хареса също толкова, колкото ми хареса на мен (заради което и пускам видеото тук), гласувайте за него. :) За да гласувате трябва да имате регистрация във Vimeo, което стаа ужасно бързо и лесно.

На кратко, BAA (Brtitish Animation Awards) е анимационната версия на Оскарите за Великобритания. Тазгодишната тема е “Шапка” на самото събитие и е отворен за всички. Раздават се награди в различни категории. Единственото условие е да има овца в клипчето и ако има нещо общо с Англия, даже имате бонус точки.

На мен видеото ми харесва защото обичам фактът, че умишлено чупи Четвъртата стена (т.е. директно комуникира със зрителя) и е едновременно весело, лигаво и забавно. Също така ми харесва вниманието към детайла и стилизацията. Какво да кажа… обичам анимацията.

Освен това… fuck ACTA :) с подобно споделяне на видеоклипове, развитие и промяна на идеи.

Всеки глас е важен, защото колкото повече гласове, толкова по-голям шанс за М. да спечели… След като се откроят дадена бройка, жури ще избере победител. :)
А ако искате, може да видите защо толкова харесвам стила му, вижте тук.


Filed under: звук и цвят, творчество Tagged: BAA, анимация, състезания
Публикувана на 02/28/12 21:00 http://eneya.wordpress.com/2012/02/28/baa/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване