03/06/12 10:04
(http://nname.org/)

Джаста-Паста

С жена ми се зарибихме и изгледахме първия и последен сезон на корейската сапунка Паста (Pasta). Интересно е с каква отдаденост жълтурите гледат на работата си, въпреки че е само едно въртене на тигани и опити да докарат италианската кухня в Корея.

Откъм любовта явно са доста консервативно общество, трудно правят секс преди брака, а сериозната връзка се изразвя в хващане за ръце насаме и максимум целувка по челото. Т.н. “несподелена любов” не съществува, защото там не е срамно да си кажеш за чувствата и без да са взаимни. Главните герои имаха тайна връзка, а за пред колегите твърдяха, че било “едностранна любов” от момичето към момчето. По-натам двамата отидоха да “говорят серизно” с бащата на момичето, дали одобрява връзката им и евентуална сватба. Тъста и зетя седнаха на една маса и притеснени пиха ракия на екс докато не припаднаха и двамата и заспаха около масата. Само булката оцеля трезвена и по някое време ги събуди да си ходят. После баща й (китаец) й каза: дръж се за тоя, че каквато си смотана, друг няма да те поиска.

По принцип го дават вечер по Канал 1, а някой премонтира аудиото с по-хубаво видео и ги качва на Замундата.

Публикувана на 03/06/12 10:04 http://feedproxy.google.com/~r/nname/~3/mTOesyggPY8/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване