03/24/12 18:05
(http://www.bivol.bg)

Божидар и Вежди откриват Светия Граал?

Vejdi_rozov_slon
Колаж на Владимир Дойчинов - Ладо

Бившият министър без портфейл и настоящ директор на НИМ Божидар Димитров е на ръба на епохално откритие, което може да бъде оповестено преди Великден.

С помощта на Рашидов той открил Светия Граал, научи Рога и Копита от отлично информирани източници внедрени в НИМ и в Министерството на културата.

Всичко започнало след като Божидар Димитров и Вежди Рашидов си допивали в НИМ след прием в резиденция Бояна. Рашидов докопал невзрачна на вид древна чаша от случайна витрина, без да я мие си налял водка и до първи петли пил само от нея.

Няколко дни по-късно министърът на културата започна да се сравнява със Създателя и "възкреси" Гена Димитрова.

Това навело Димитров на мисълта, че въпросната чаша е дълго издирваното "оръдиe на страстта" и той веднага се е заел да обоснове откритието.

Теоретичната част на обосновката вече е завършена и в момента текат емпиричните тестове.

От няколко дни Божидар Димитров се е затворил в кабинета си с чашата, жертвал е Великия пост в името на науката и изпробва различни алкохолни настойки с надеждата да повтори духовния експеримент на Рашидов.

Като истински учен, Божидар Димитров се терзае от малко вероятната контра-хипотеза, че в чашата няма нищо особено, а откровенията на Вежди са продукт на пиянския делириум на невеж производител на халтура.

Въпреки съмненията, окриленият от емпиричните тестове Димитров е убеден, че именно на българска земя и благодарение на неговите усилия ще бъде открит Светия Граал, твърдят пред Рога и Копита негови сътрудници.

Публикувана на 03/24/12 18:05 http://www.bivol.bg/graal.html
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване